Брой продукти: 0
Обща стойност: 0.00 лв.
Потребител: Парола:
ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА l РЕГИСТРАЦИЯ
С MyKi Pet твоят любимец винаги е „под око“
MyKi Pet - приятелят на Вашият любимец
Разпродажба -5% www.SuperZOO.bg
разпродажба 5% SuperZOO.bg
Внос на силиконова тоалетна EXOTIC 25.10.2016 г.
Внос на силиконова тоалетна EXOTIC 25.10.2016 г.
Внос на продукти 8in1 и TETRA 07.11.2016г.
Внос на продукти 8in1 и TETRA 07.11.2016г.
Зона в мозъка е причина за любовта към животните
Зона в мозъка е причина за любовта към животните

С MyKi Pet твоят любимец винаги е „под око“

MyKi Pet – нищо не е прекалено добро за твоя домашен любимец


Устройството е изключително компактно. Благодарение на своите скромни размери (45 х 37 х 17мм), то е подходящо както за малки, така и за по-големи домашни любимци. Теглото му е само 28 грама, което е гаранция, че MyKi Pet няма да тормози животното по никакъв начин, нито ще пречи на игрите с него. Ако има нужда, каишката може да се смени с по-малка или по-голяма. Накратко - устройството винаги ще пасва по мярка.

Най-модерните технологии и 20 сателита идват на помощ с MyKi Pet


MyKi Pet локализира твоя домашен любимец толкова успешно, благодарение на вградения си GPS и GLONASS приемник. Той може да се свързва с до 20 сателита едновременно, когато е на открито, и изчислява точната локация на животното. Устройството може да работи и на закрито, използвайки своя Wi-Fi и LBS модул за локализация. Историята на местоположенията се съхранява в рамките на 3 месеца. Всичката информация е достъпна със специално приложение на твоя смартфон. За хората с повече от един домашен любимец трябва да отбележим, че с един акаунт можеш да следиш до 5 МyKi устройства.

Мощна батерия за още повече спокойствие и сигурност


Вградената батерия на MyKi Pet разполага със солидна мощност – 480 mАh, което й позволява да работи достатъчно дълго, за да откриеш домашния си любимец. Производителите изчисляват, че средната й продължителност на работа с едно зареждане е около 5 дни, но не забравяй, че опцията за проследяване в реално време я натоварва повече. За да пестиш енергия, може да определиш безопасни зони и да не следиш активно домашния си любимец докато е там. Ако животното излезе от тях, ще получиш нотификация на телефона си.

MyKi Pet идва при теб със SIM карта


Не, за съжаление няма възможност да си говориш по телефона с домашния си любимец. Шегата настрана, SIM картата е много важна част от устройството. Тя използва мобилни данни в зоните с покритие и е непрекъснато свързана с интернет. Без нея устройството не може да работи. При първото включване е необходимо да поставиш SIM картата в тракера и да я свържеш с приложението MyKi Pet на своя смартфон. Последното можеш да изтеглиш от Google Play за Android телефони или от AppStore за iOS мобилни устройства.

За информация и поръчкi: office@aquamania.bg или 052/742224


Обратно. Виж всички заглавия
 
 
 
 
 


  ХАРЕСАЙТЕ НИ
АНКЕТА
2019, Всички права запазени.
Уеб Дизайн Варна; SEO Оптимизация Варна
ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА
НАШИ КЛИЕНТИ